Träningsoutfit

Nu till våren/sommaren så är jag såå taggad på att gå och ut och springa/gå. Så idag var jag och mamma ute en sväng och gick. Då hade jag på mig en liten skön outfit, min systers gudmamma jobbar på träningsklädmärket röhnisch och ibland får vi lite kläder av henne. Så idag fick jag en vindjacka av henne. Så jag kände för att fota outfiten lite. Denna funkar lika bra utan jackan. Jag vet dock inte riktigt vart allt kommer ifrån. Men byxorna och tröjan kommer ifrån ullared :) Hoppas ni gillar att jag lägger upp något sånthär inlägg. Självklart kommer jag inte börja lägga upp sådana här hela tiden. Men som jag skrev i ett annat inlägg så kommer jag hade några irl relaterade. Men jag lägger in det på kategori irl då! :) Kram
 
 

Fotat katterna

Glad påsk på er! Nu när jag har varit ute på landet hos min pappa så hade jag med mig en skitdålig dator. Så har knappt kunna spela något, har bara loggat in på sso och sett så att jag haft stallhjälp och sen loggat ut. Men nu har jag kommit hem till stan igen och tänkte ta tag i allt imorgon. Ska fixa klart inför mitt event jag ska ha på måndag, leta ägg och leta gyllene ägg. Men nu på kvällen har jag fotat missarna lite, vart några fina bilder som jag tänkte dela med mig :D Hoppas ni får en bra fortsatt påsk, kram :) 
Om ni inte har lagt märke till det så har jag även fixat mig en egen muspekare på bloggen Hoppas ni gillar den! 
Mammas gullunge <3 
Brorsorna <3 
 

minecraft

Hej! har suttit och spelat lite minecraft medan jag väntar på att min pappa ska komma och hämta mig. Vi får se om jag hinner vara med på eventet som är 19, men hoppas det! :D Jag har inget mer att skriva så ni får några små bilder från minecraft. Vi hörs! :) 
 

Thereselionwater

Starstable online ❤ ♞ mm

RSS 2.0
Jumbo Purple Stripe Pointer